lördag 1 maj 2010

Tommy Lundberg får agera vattenbärare

Det har spekulerats under en längre tid om huruvida Lundberg, den förste, kan delta under student-SM.

Bloggen kan nu avslöja att Tommy Lundberg tyvärr får agera vattenbärare.

– Det är Olekranon som är inflammerad.... ev partiell ruptur sedan tidigare som blivit irriterat, avslöjar han via en MSN-konversation.

Rolf Wirhed (2010) förklarar vidare att Olekranon (grekiska: olene = armbåge, kranion = huvud) eller armbågsknölen är, i människans kropp, ett stort, krökt utskott placerat på armbågsbenets (ulna) övre baksida. När man säger att man "lutar sig mot armbågen" är det olekranon man menar med "armbågen" (cubitus).

Vi hoppas såklart att Tommy repar sig och bloggen hälsar att han istället kunde lirat utespelare, där man inte behöver använda sig av armbågen på samma sätt. En hemlig källa påpekar dock att Lundbergs vassa armbågsspel är hans främsta egenskap och att hans långa inkast kan bli till nackdel av rupturen. Dessutom är målvaktspositionen redan upptagen av förra årets succemålvakt: ”K”.

/Elenstråhle

1 kommentar:

Globen sa...

Kanske jag kan coacha K? Vara lite av en mentor för honom. Det tror jag. Inte bara målvaktsmässigt, utan även rent personligt tror jag att jag kan bidra med en hel del för K.