lördag 8 maj 2010

Matchreferat student-SM

Bloggen vill börja med att be om ursäkt för den oerhört dåliga uppdateringen på hemsidan. Detta kan dock direkt utan någon högre tankeverksamhet skyllas på att Ålands Lås medlemmar var ute och "Teglade igår"... Hur som haver, 10.15 var det avspark för match nummer 2. Alla var extremt bakis och spelet blev därefter. Motståndarlaget verkade vara ett hyfsat trevligt gäng från Uppsala. Icke sa Nicke... Detta visade sig vara ett mycket felaktigt antagande som blev tydligt i den 15:e spelminuten då Carla får frispark fem meter utanför straffområdet. Carla hävdar dock att det borde vara straff varpå flertalet spelare i andra laget lackar ur totalt och får någon form av psykbryt. Vi anklagas bland annat för fusk och könsord yttras som om de vore hälsningsfraser. Inget ont som inte har något gott med sig. "Straff"-situationen gav Ålands Lås den tändvätska som behövdes för att i ca 2 minuter i slutet av andra halvlek spela på något som i alla fall kan liknas vid en okej nivå fotbollsmässigt. Under denna korta period kvitterades 2-målsunderläget till 2-2 som också blev slutresultatet. Oavgjort var precis vad som krävdes för gruppseger. Kul. Mest anmärkningsvärt från matchen annars är givetvis när bollen accelererade ifrån(!) gotHb. En normalhård passning slagen av Barken jagade en full Göte allt vad han kunde, han hamnade dock längre och längre bort från bollen vilket var fantastiskt komiskt för övriga närvarande.

Elenstråhle - 1

Match 2 för dagen var åttondelsfinal. Inte jättemycket att säga om matchen förutom att Seppo gjorde debut. Kul. Matchen slutade med seger 9-0 enligt domaren och 11-0 enligt Ålands Lås. Dock blåstes matchen av 6 minuter för tidigt eftersom motståndarlaget tyckte det räckte plus det faktum att det regnade och var kallt. Jätteroligt att Seppo var med, jätteroligt att spelet fungerade prickfritt och jätteroligt att Helena och Jack befann sig i publikhavet. Kvartsfinal imorgon...