lördag 8 maj 2010

jönsseri jönsseraaaa...

Okej!!! en lägesbeskrivning och sammanfattning av ålandlås äventyr i täby skall nedan försöka författas, detta blir ingen lätt uppgift att anta då incidenterna är många och tankarna sjukare än någonsin.

Sputnik har på sedvanligt och förtjästfullt manér givit oss matchrapoorterna, det lämnar vi därhän. Eftersnacket kring "teglandet" under gårdags natten har frambringat många ljuva tillfällen, fokus har legat på hur Brunsås kunde bli så vansinnigt full...kul av honom ändå att han bjöd på spektaklet, med skrikande, sparkande och slagande med järnrör på papperskrogar på väg hem från krogen då det går upp för honom att han bränt alldeles för mkt pengar, detta gorde han ju i tron om att bli bjuden av övriga lagmedlemmar då han fyllde år...icke sa nicke, men grattis ändå!

K och samordnaren gör sällskap hem, likt flyttfåglar orienterar de hem med säker hand i genom täbys mörka gränder, nåt "kundvagnsrace" ryktas de om...inget som dock kan bekräftas.

Sputnik får rädda carla på ett kebabhak då denne sina vana trogen varit för stor i käften och kallat nån nisse där för "knarkarsurfare", carlas som nästan då var bortom all räddning räddas av sputniks snack om att nissen borde ta carlas uttalande som en komplimang, surfare e ju snygga säger sputnik i carlas försvar.

alls luffare, (elen, globen, K, samordnaren, sputnik, carla, brunsås och barken), somnar ändå säkert och lyckligt tillslut.

Dagens bravader kan sammanfattas i att vi skapat ett nytt verb, att "jönsa". detta innefattas av att ligga på hotellrummet och snacka skit, diksutera, utbyta sjuka tankar och skratta i all oändligthet åt allas vår inkompetens på så många områden. I detta har vi diskuterat om hur många pajaser vi har mött och tillskriver alla vi pratar om som pajaser. Dock, helt plötsligt, som en blixt från klar himmel finner vi trots lite förnekande att det är vi själva som är det störtsa pajasgänget, EVER!. vi kan ju inte betee oss och vårt "jönsande" vittnar tydligt om detta. vi finer dock att vi förhåller oss till detta med en stor portion självironi och självdistans. I detta legitemerar vi storpajasen själv K, som just pajas. nog om detta, ett gänga pajaser som jönsar, det är vi de...

sist och inte minst, "ferrariincidenten". i detta är det bilförare carla som misslyckas som karaktär. I ett försök att ta sig ifrån pakeringen i förarasätet på samordnarens bil är han trots sputniks långa och tydliga varning om att han håller på att krocka. Detta sker ändå...nästan...med en ferrari. Carlas försvar är att han såg bilen men bedömde att han skulle nita...två tvärnitar senare smiter carla iväg. lyckligt slut denna gång...

nu pizza...elen börjar surna till.

tack för nu!

i tjänsten

/samordnaren

Inga kommentarer: