torsdag 20 maj 2010

Facit.

Om Ålands Lås-gänget ursäktar så tar sig Seppo friheten att skriva ett inlägg.
Om någon trots det protesterar kan det försvaras med att jag trots allt gjort en fajt i den ljusblå tröjan. 3 poäng, två mål, + 9 i målskillnad, 10 av 10 i betyg och festfixare av det som just där och då var SM-gulds, men som senare visade sig bli SM-bronsbankett.

Först det göttiga:
Kul sida, tillagd som favorit ganska omgående. En av få bloggar som jag följer, bra skribenter, underhållande beefar.

Å så det osköna:
P Lundberg. Han har vunnit allt på senare tid och tydligen i överlägsen stil. Vet att Ludde är en man of honor som inte bluffar om sånt här.
Han vet, med undantag från Badmintonstadion -09, när han är bra och när han inte är det. Och kan tycka att det är ganska lågt att hugga på låg liggaktivitet när Peter Lundberg kan be er välja valfri månad 2005 och han har fler ligg där än "Dina vänner"-gänget sammanlagt under eran livstid.
Visst, han är inne i en mellansäsong, men att livet går i vågor på Hammarby sjö är en gammal sann sanning på Söder. Men då kan man håna FC Krukan för att de aldrig har klivit högre än division fem, inte någon som har rört sig i de senare omgångarna av Champions league. Ska man summera Bruce Springsteens karriär ska man göra det byggt på plattorna Nebraska, The River och Born to run. Inte på skitskivan Human touch som han släppte -92. Hela Rolling Stones diskografi består inte av toppalbum rakt igenom. Brasilen har åkt ur VM hyfsat tidigt, alla 24 säsonger är inte "första säsongen klass".
Jag står bakom dig Ludde.

/Kärlek från Seppo.

2 kommentarer:

Sputnik sa...

haha, bra Seppo. Tycker faktiskt Lundis fått oförtjänt mycket skit, även om han är skrytsam. Anledningen till detta är ju dock att han väljer ut vilka saker han ska skriva om. Den fantastiska Soccer-matchen på Nintendo 8-bit som slutade med utklassningsseger för Lindmans Frankrike och 0 mål för Lundis tar han till exempel inte upp. Nederlaget var så pinsamt för Pete att han tvingade undertecknad att spela ett fjantigt volleyboll-spel som aldrig hade spelats förut. Detta för att få tillbaks lite av det självförtroende som raderats ut i världshistoriens bästa spel ever, Soccer...

Peter sa...

Ingen dålig bloggdebut bror Seppo. Kan vara det bästa inlägget So Far. Du beskriver femomenet på ett oerhört målande sätt med konkreta liknelser och exempel. Keep it up! Kärlek.