söndag 23 maj 2010

En händelserik vecka

Det har varit en fantastisk vårsommar-vecka, som här ska sammanfattas med lite härliga bilder och kommentarer.
Måndag: Spelades RISK, något som redan behandlats i tidigare inlägg. Därför går vi snabbt vidare till tisdag: Den gula maskinen spelar mot oklart motstånd, och lyckas få med sig 1-1 i en mycket underhållande tillställning. Kvällen fortsätter med grillning hos den livserfarne friluftsläraren Svenning.

















Han lär oss bl a att spela på såg. Och med oss menas alla utom Erik, stackarn som inte lyckades få fram en enda ton. Detta hade tydligen bara hänt en gång innan i Svennings 64-åriga liv, nämligen när en bitter tysk omöjligt fick fram en ton på ett friluftsseminarie i mitten på 90-talet. Nåväl, onsdagen bjöd på grillat i solen och ett parti Pidro (kortspel). Enastående Emelie serverade glass. Torsdag och fredag bjöd på spel och mys hos Lundberg.


















Det tenderar att bli konstig stämning inom gruppen när man presenterar resultaten från spelkvällarna, så därför tas inte detta upp här, men för er nyfikna så slutade det som det brukar. På spåret, RISK och skrivkramp var spelen som gällde dessa dagar.

Lördagen inleddes på G-Vallen, där vissa åtnjöt en öl, och andra kämpade och slet i 90 minuter för Rynninge IK. Kvällen fortsatte med en magisk grillkväll hos Vickan/Lindman.































Kvällens höjdpunkt var självklart Vickans insats på tvärflöjten, inte ett öga torrt! Albin vann CL tippningen, kul för honom. Men som vanligt är det väl ingen som betalar ändå. Natten spenderades på ett hett Strömpis. Tack igen Vickan/Lindman för suveränt värdskap!

Söndagen är Guds vilodag. /Peter

2 kommentarer:

K sa...

Det stämmer K hade knappt råd att komma in på Strömpan eftersom att typ enbart den fattiga Pacos Göte slängde upp en tjuga och blev förbant. Matchen slutade doock 2-2 mellan Gula maskinen och Vretstorp (mkt viktigt).

Stor sa...

Vilka bauta-grillar Lindman/Vickan levererade;)
Men storleken har förstås ingen betydelse/Stor