fredag 7 maj 2010

Framme

Äntligen har Ålands Lås FC anlänt till den kungliga huvudstaden och Scandic Täby. En känsla av ångest projicerades av den mindre smickrande fasad som hotellet presenterade. Bajsbrunt med en touch av nedpissad grå gatusten är ord som närmast kommer till hands för att beskiva hotellets fasad.

Väl inne i lobbyn möts vi av en mysig liten hotellbar där vissa av medlemmarna som äger förmågan att dricka öl kommer att befinna sig (Sputnik, Anders, K). En lustig incident inträffar då Göte drabbas av en tillfällig sinnesförvirring och tror sig ha tappat bort sitt card case. Han tror sig ha glömt det på Högsjöns värdshus och kontaktar således vederbörande för att leta. Det visar sig dock att det ligger i bilen. Min tro är givetvis att Göte, efter det att jag och Barken misstänkt hög sannolikhet för Happy Ending-möjlighet på värdshuset, ringde dit för att "kolla läget". Han har ännu inte legat med någon kvinna från Asien.

Rum 200 är rummet att vara i. Där kommer Niklas, Anders och Samordnarn att bo under helgen. Tyvärr möttes vi av en något unken, snudd på avloppsmässig lukt som inte bådade överdrivet gott för framtiden. Men, efter att ha funderat över hur det troligen kommer att lukta om bedömt 16 timmar, väljer vi att inte lägga speciellt stor vikt vid det.

17.45 är det dags för match mot något form av annat studentlag. Det kommer med största sannolikhet att bli slakt och tillhörande champagne-firande.

Göte fyller år också. Grattis Gothbar!

/Carla

Inga kommentarer: