tisdag 8 juni 2010

Platsannons.

Kära Örebroare, som en annan kung sa.

Härmed söker Mariaskolan en ersättare för den, på skolan, uppskattade och redan på förhand saknade Seppo som går på föräldrarledighet för att ta hand om den ljuvliga Jack.

Om Mariaskolan:
Vacker, pampig och trivsam skola belägen mitt på centrala Södermalm i Stockholm.
Alldeles intill Zinkensdamms IP. Skolan har anor så långt tillbaka som 1905 då den grundades. Av de 900 eleverna och 90 lärarna är en betydande majoritet hammarbyare, varför det ses som en klar fördel att även du är det när ansökningarna granskas. Ett livstips för de besvikna som inte får äran att bli utvald är för övrigt att det alltid är en fördel.
Åldrarna på Mariaskolans elever är sexårsverksamhet och årskurs 1-9. På förekommen anledning (Göte) dementerar jag direkt att det är tillåtet att "vidröra" de äldre eleverna.

Tjänstebeskrivning:
Flexibilitet är ett ledord. Du ska utan att blinka kunna hoppa in på kort varsel i såväl hemkunskap, idrott, träslöjd, NO-labb, sexualkunskap - utan att hävda att "alla tjejer vill komma i munnen", SO, matte, franska, tyska och fritidsverksamhet m.m. Vanligt förekommande är att flera lektioner behövs hållas igång samtidigt. Detta är ingenting skoledningen officiellt står bakom utan som liksom förmodas ska lösas. Skulle det dock inträffa att en tv välts, en ugn glöms slås av osv, står du alltså där med byxorna nere (nä, inte på ett bra sätt Göte) och det är inte sanktionerat av rektornerna. På samma outtalade sätt förväntas det att du fixar inhandlingen av stora mängder alkohol en gång i månaden till en mycket trivsam pubkväll.
Telefonsvararen skall avlyssnas klockan 07.00 varje morgon för att ta del av vilka lärare som vabbar, är sjuka, lediga, less på sitt jobb osv. Detta kan med fördel göras från vilken telefon som helst. Alltså inga krav på att du måste vakna i din egna säng. Däremot förväntas du omgående sätta igång med att planera vilka lektioner du tar, samt ringa vikarieförmedlingar för de du inte tar.
Tjänsten är ett vikariat f.r.o.m skolstarten i augusti 2010 t.o.m jullovet 2010. Absolut uteslutet med en fortsättning på just den här tjänsten, men har du skött dig bra - stora möjligheter till fortsatt arbete på skolan.

Krav på person:
Skön, go, glad.
En bra fotbollsspelare ett plus med tanke på den prestigfyllda årliga matchen lärarna vs niorna.

Övrigt:
Ingen tänkte att de kunde ersätta Maradona i Napoli eller bli en ny Cantona i United så gör inte du det heller. Tänk att du gör så gott DU kan under din tid på skolan.

Ser fram emot din ansökan som kan skrivas i kommentarsfältet eller via sms alterativt muntligen på 073-4488666. Alla ansökningar utom Peter Lundbergs behandlas lika.

Kan du inte själv emottages tips på bra folk gärna.

Med vänliga hälsningar
Sebastian Wiklander
Vikarieansvarig på Mariaskolan.

2 kommentarer:

Ålands Lås FC sa...

Haha, ta chansen nu Göte och lev liiiivet i Stockholm. Brudarna är på en helt annan nivå i vår huvudstad! Finns det förresten någon dam bland kollegorna som inte brukar va omöjlig att få i säng för nya medarbetare?

Göte sa...

Jag ligger inte med kollegor och jag vill ju hitt mitt livs kärlek;) Inget för mig att springa runt på sthlms gator och schtek ;)Hade denna tjänsten varit ledig i vår hade jag tagit dne direkt! Det är ett otroligt erbjudande och en chans som borde tas! Men jag ska skriva uppstats i höst och måste få den gjord!! Seppo...finns det tjejer som inte vill ha de i mun?? (Undrande)