söndag 27 juni 2010

Midsommar!

Samordnare Larsson ligger på radisson och är extremt sliten efter gårdagens midsommarfirande i Hollywood. De hela slutadeed att vi hamnade på efterfest nånstans hos några som så att säga inte bor i en låda på tärnvägen... De producerade mån form av musik och nånstans i denna dimma tappade vi oss själva fullständigt, värdigheten som ligger i detta kan och bör diskuteras. Vilket innbar att turen på runion canyon idag blev minst sagt smärtsamt. Men vägdes till stor del upp av att se de helt sjukt bra kvinnokropparna som svettades där, utsikten över LA och kanske framförallt "the sign".

Imorrn drar vi vidare till än sydligare breddgrader och lämnar US bakom oss, mot caboo baby! Tänkte summera dess 2 och en halv vecka i US med en topp tio lista.

10: San Fransisco. Mkt cool stad med alcatraz och golden gate som favoriter
9: Roadtrip. Från vegas till Grand canyon och sen till palm springs på ett dygn, uppskattningsvis 130 mil. Säger bara crusing US, charmigt eller som alla Facebook älskare skull uttrycka sig, såååååå myyyyysigt.
8: Santa barbara. Relax, sol, bad, fantastisk shopping och några hejdundrandes festkvällar.
7: Hollywood. Kanske inte så häftigt som man trodde, men ändå maffigt, kodak theatere, Walk of fame, Tom Cruise, ståhejet kring Michael Jackson stjärna och att ha sett huset där han dog.
6: Route 1. Den 60 mil långa delen vi körde av den når sitt absoluta klimax runt Big Sur. Fantastisk känsla att köra längs californiens bergsklipporna så att bilen nästan hänger ut över "the pacific".
5: Pitoreska barer. Alabtros i Berkley och Mozzis i Cambria, underbart med lite äkta amerikanskhet, de är sjukt trevliga. Fylla och katastrof insatser i biljard och dart är andra inslag.
4: Amarikaner. Vet inte exakt vilken bild jag hade av dem, men de är sjukt öppna och trevliga.
3: Vädret. Drygt 30 grader, sol, inte ett moln. Så har det varit ni i nästan tre veckor.
2: Las Vegas. Fantastiskt, dagen i poolen på Hard rock hotell där nån form av realityshow spelades in och som avslutadesed nattklubb the Banks på bellagiohotellet saknar motstycke i mängd intryck på mig som människa.
1: Grand Canyon. Vansinnigt, begreppslösa höjder. Säg aldrig att ni är höjdrädda förrän no varit här. De va fanimej de häftigaste jag sett.

That's it folks!

Samordnare Larssons summer moves om... Å Göte, ka väljer hellre att citera bl.a. Whiteny Houston genom att säga att "I'm walking om sunshine"... För här finns inga moln.

Må väl mina vänner!

Samordnaren likes this!

3 kommentarer:

Carla sa...

Carla likes Samordnarens redogörelse.

Elen sa...

Utomordentlig sammanfattning, håller helt och hållet med dig i det mesta! Nästan en orgie av det jag upplevde under min Californiatrip!
Ska du/ni till New York senare?
Precis haft besök av en tjej därifrån som uppskattade Sverige väldigt mycket.
Om ni behöver tips m.m. så hör med henne via mig?!!
Må väl!

Sputnik sa...

Fantastiskt bra samordnaren! Ställer mig dock tveksam till San Fransiscos tämligen dåliga position på listan. Enligt mig är det en av världens 5 bästa städer och mil före alla andra i Cali... I övrigt kanon...