fredag 4 juni 2010

Gästbloggaren Pelle "kola" Conradsson gör debut!

vanilj, jordgubb, blandat,vanilj, jordgubb, blandat, vanilj, jordgubb, blandat: vem har påstått att jobb i en kiosk är varierande (mjukglassförsäljning pågår). Thaikvinnan inne och spelar men vinner inget 0:- i dricks! Det är glädjande att Hellens är i livet och han spelar på allt som han inte har en aning om vad det är.Legenden "Bacon" kommer inte in när jag jobbar p.g.a. han blev bojad av snuten på min och Oskars 50-talsfest i parken för ett par månader sedan, (skäms kanske). I det hela är det mycket kul att jobba med "Abbe" han tillför mycker energi. Till sist vill jag tacka kriminalkommisarie Nyman som har lyckats som säkerhetsansvarig i kiosken under 15 år, 10 inbrott, 25 överfall och 278 snattare,ingen har åkt fast. Däremot köper han gärna gammalt godis till rabbaterat pris. Vi hörs Pelle "kola" den levande legende i Bynn.

2 kommentarer:

GotHb sa...

Alla som inte älskar Pelle Kola är det något fel på! Detta gästspel är så välkommnat så det inte finns ord för det!!
Fruktansvärt trevligt och inspirerande..ska givetvis försöka få "Pappa Peo" att blogga. Men det kommer antagligen bli lika svårt som det var att få ur honom vad han fick på de båda IQ-test som han gjort i sitt liv. Alltså i princip omöjligt!!

Anonym sa...

Huruvida farbror Pelle är en legend kan ju diskuteras. Enligt den säkerhetsansvarige har denne tydligen aldrig fått någon lön. Däemot blev han bjuden på julmiddag med personalen efter 15 års anställning. Jag förstår inte hur Pelle kan vara så snål mot denne fine o prydlige man som är den ende som tydligen uppmuntrar Pelles personal.

"Hot Lips"