tisdag 13 juli 2010

Fairytale gone goooooooood!

Ålandlås saga fortsätter och laget har under den gångna veckan leverat och prensenterat sina allra bästa jag. Den schizofrena dimman över den inledande meningen känns tämligen otäck, men ter sig vid närmare eftertanke och betraktelse i mångt och mycket väldigt självklar.

Jag menar, är inte Anders Carlqvist och "psykcarla" egentligen samma person? Är Albin Conradsson i allas ögon en legitimerad pajas? (ja, kanske). Har Steff lyckats utveckla ett tredje alterego den gångna veckan? Stort i så fall, Stefan och "psyksteff" har vi ju träffat tidigare. Ölhävande Rockn´roll Kalle, trevlig bekantskap!!! "Impulserik" är ju roten till allt ont i den så uppmärksammade "iphoneincidenten", är det verkligen "storerik" himself?

You name it!

Listan kan göras oändlig över detta självironiserande och självdistanserade pajasgäng! Men trevligt har vi fanimej haft det. Frågan är ju om Ålandslås får tillräckligt med beröm för sin leverans och om dess storhet verkligen ses av utomstående betraktare? Egentligen är det skitsamma, för veckan var bort om allt tvivel en Fairytale, eller om ni så vill "TOP NOTCH"!!!

Å ni vet ju alla vem ni har att tacka för att veckan flöt på som den gjorde ;) det är ju inte för inte som jag brukar säga.

Tack alla för en sjuk upplevelse!!!

//Samordnare Larsson

Inga kommentarer: