onsdag 28 april 2010

Dagens låttips och gotHb:s F I A S K O

Elenstråles fina inlägg har redan gått igenom dagens match men självfallet kommer jag fortsätta med spelarbetyg som vanligt.

K - 6... godkänd men det är tydligt att vi inte ska spela hem för ofta och måste vi göra det ska han ha bollen i händerna eller på huvudet. INTE på fötterna. Några fina räddningar dock. K är även favorit till att bära kaptensbindeln nu när gotHb gjort bort sig.
Barken - 7... debut i Åland Lås FC och en stabil sådan. bidrar med fysiskt spel och styr bakifrån. kommer bli viktig när det blir allvar.
DJ-Goat (gotHb) -1...F I A S K O... vill hädanefter bli kallad DJ-Goat. hyfsat på planen, katastrof i övrigt. förmodligen blir han av med kaptensbindeln och platsen i startsjuan.
Lindman - 6... godkänd men inte riktigt den tändning som kommer krävas i Studentiaden. de inre stridigheterna mellan Lindman och Carla märktes av när båda vägrade markera samma motståndare.
Carla - 6... okej men vi saknade bombskottet som Carla gjort sig känd för. likt alla lag som spelar på 7-manna behövs den där spelaren som kan skjuta bombskottet, Carla är den personen i ALFC. Våga skjuta, tufft att göra mål!
Sandro - 6... jobbade bra men fick inte ut tillräckligt framåt. Sandro behövs i gott slag. Förvisso är det troligt att vi har supit ut oss ur student-SM innan Sandro ens dykt upp men men...
Pete - 6... svag sexa, knappt godkänd... sprang mest och klagade på att han inte fick några passar. det är svårt att passa någon som är osynlig Pete. nej bättring krävs om guldet ska hem till Åland.
Weckis - 8... bäst på plan. såg pigg och alert ut. stort självförtroende och vill ha mycket boll. kul att se, dessutom sugen på bastu efteråt. Weckis lyser!
Elenstråle - 8... bra! målskytt, stor, stark, bollvinnare... oerhört viktig, inte minst med tanke på att det var han som ordnade plan OCH boll.
Luke - 9... ALFC:s José Mourinho... Kostymen på. ville byta ut Carla pga fel shorts och DJ-Goat pga missad mottagning. det är sådan coachning som kommer fixa titeln i den kungliga hufvudstaden.

Dagens låttips blir en gammal klassiker:

Starland Vocal Band – Afternoon Delight

/Lindman

1 kommentar:

Anonym sa...

HERREGUD LINDMAN vad styr du med? Att ge K en 6a efter 2 utomordentligt vackra och svåra räddningar. Du skyller på Ks bollhantering av fötterna men tar du löpningen så hinner du ju fram till bollen som K levererade för att skapa en kontring. Händanefter får nog jao till och med Göte sköta betygsättningen... fy fan...