måndag 6 december 2010

Helgens störst miss!!??

Helgen i götet har inte kantats av många misstag! Nej allt har gått hur bra som helst och det känns overkligt att Låset inte fick åka hem med guldet i bagaget!

Men vi kan ändå finna en miss som måste höjas över mängden! Vi snackar nu givetvis inte om Kalvens skottmiss i finalen då halva målet var öppet eller beslutet om att ta Mcdonalds i Alingsås som visade sig vara helt obefintligt!

Nej, priset till helgens största miss måste nog ändå gå till Ludde som tog beslutet att åka i Sandros bil när vi skulle fara i riktning norr över landet. Det rycktas om att flera spelar erbjöd att/vädjade om att Ludde skulle åka i Petes bil, då Ludde bor ca 24 meter ifrån Casa del Lundberg.

Men då Luddes "stora" väska redan låg i Sandros bil så ansågs kraftansträngningen som krävdes för att flytta den till Petes bil allt för övermäktig! Det är ju helt förståligt förstås! Bilen stod ju på den andra parkering 30 meter bort ;p

Sagt och gjort! Ludde åkte med Sandros, Kalven samt Damberg och i Petes bil fick nu Kaos (albin) extra mycket utrymme i bak, för den kommande sovstunden!

Petes bil går som tåget och med ett stopp på McDonalds som enda tidsbov var sällskapet hemma runt 20.00 efter en väldigt lugn och trygg hemresa:)Vad Pete gotHb och Kaos då inte visste var (1) att de precis sluppit undan en stor trafikolycka utanför Mariestad som för övriga Örebrobilar, som var på väg mot Öret, innebar en försening på ca 45 minuter! (2) att Sandros bil sagt tack och bock för sig och vänligt men bestämt stannat utanför Götene! Detta resulterade i att Sandros, Kalven , Damberg och Ludde fick besöka den trevlige fadern till Sandros, som turligt nog bor i Götene, i vänta på att Sandros enormt vackra och trevliga flickvän Anna fixat bil i Örebro och begett sig ut på vägen för att hämta dessa fyra gossar!

Ludde och grabbarna landar i Öret ca 00.30 vilket betyder att hemresan endast tog bekväma 9 timmar!


Fråga! Hur nöjd är Ludde med att han inte åkte med i Petes bil!?!?!!


// okänd

3 kommentarer:

Pete sa...

Detta är för bra för att vara sant!!

Dambre sa...

Jag får kalla kårar bara av att läsa det här.

gotHb sa...

Frös ni nästan ihjäl??????