onsdag 15 december 2010

Har bloggen dött?

Samordnaren har inte skrivigt en rad på väldigt länge. För övrigt har han enligt flera medlemar inte ens visat sitt fysiska ja på en otroligt lång tid! Vart är han, vem är han och vad fan gör han?

Och där tog energin slut....men varför skrive ringen längre? Har allas vardag blivigt dödstråkig i och med vinterns kyla eller vad är problemet? Det var inte ens någon som skrev Grattis till Stor-erik när han fyllde år! Lindman har återigen synts i rutan och går nu mer under smeknamnet "Böda" men inget bloggande om detta!?

Vad händer?

// besviken ?

5 kommentarer:

Wmaster sa...

Det handlar troligen om att vi alla har för mycket blod i spritomloppet, ska vi lösa det genom att inmundiga bolagsdryck på exempelvis lördag!?

gotHb sa...

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Jag är på! Vore skitKUL med en sista utgång!! :)

marica sa...

sista?? vad är detta för pessimism? vi ska faktiskt inte flytta längre bort än 11 mil. eller är du SÅ rädd för terroristerna Göte?

Wmaster sa...

haha! Göte gömmer sig under diskbänken så fort han kommer hem i tron om att det kan komma en självmordsbombare utanför fönstret ! =)
Men då kör vi lite mjöd på lördag då Gottbarr! =)

gotHb sa...

Haha ni har helt rätt! Var helt säker på att jag såg en terrorist på tågstation nu när jag lämnade av Frida :P Var en skum kille i skägg som tog bilder på stationen, mitt i natten?? SKMUMT VA??!! Är säker på att det var något lurt i görningen!

MJöd blir det på lördag! Vore kul om fler ville ansluta!!