onsdag 7 december 2011

Upprörande information...kanske...eller antagligen

Jag vill härmed meddela att el classico inte kommer att kunna ses från någon tv-kanal. Är inte hundra på vilka som sänder matchen, men eftersom jag har viasat och inte canalplus så skiter de ju sig där. Av någon outgrundlig anledning så ingår inte tv4 sport i mitt programutbud, så de skiter sig också.

Att se den via internet är ju ett alternativ, har ni andra förslag så kom med dem. Tex om jag helt missat vilken kanal som sänder. Dessa två skitklubbar får inte min allra största uppmärksamhet, även om det på många sätt är en intressant match. Bla genom att risken för vräkning av samordnaren minskar markant då musik nivån antagligen kommer vara betydligt lägre under matchen än om vi inte skulle se den...Håller ju förstås helt med Lindman om det äckliga barca, men eftersom att C.Ronaldo spelar i Real så blir ju frågan vem man hatar minst och det är en extremt svår fråga...

Tänkte lätta upp detta inlägg med lite favorit (och kanske bortglömda) minnen.

När Götes jacka inte står emot vatten på vandringen i sylarna. Samordnaren är givetvis förberedd och har två vattentäta jackor och räddar göte ur denna annars högst jobbiga situation. Göte hade ju ändå testat jackan hemma i badrummet.

När frida och jossan lackar på oss i bussen hem från sylarna då vi på ett extremt moget sätt bara spelar lite bluffpoker. Baklänges på Mcdonalds! va hände?

Piratupplevelsen!

När Albin under den legendariska vattenpolomatchen i gustavsvik skriker "jävla bögsport" utan att se sig omkring först...

Carlas legendariska svampplockningsinlägg som får benen att vika sig...leta efter det men hittar det inte. Vet inte när det skrevs.

Fyll gärna på...

/Samordnare Larsson

2 kommentarer:

Peter sa...

Vi skiter i matchen och dyngar ner oss! Sista helgen i Öret för Lundberg. Bluffpokern var för övrigt magisk.

Lindman sa...

Givetvis skiter vi inte i matchen. Internet it is. Vi köper hem den. Punkt.