fredag 12 augusti 2011

KRÄFTSKIVA 2011 !!!!!!

Efter många turer till så väl öst som väst har nu äntligen ett datum spikats för årets Kräftskiva :)

Lördagen den 3 September kommer nubbevisor att sjungas och kräftor (Läs färska kräftor om Lindman får ett infall ere i Götet) att ätas med stor aptit!

Förhoppningsvis kommer vi att spendera kvällen på Vickans och Niklas bakgård på Lagmansgatan 13 B, 702 15 ÖREBRO (http://www.hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?vad=NIKLAS+LINDMAN&var=%f6rebro&Vkiid=JrkuJb9kB8b2INHfEp1PAQ%253d%253d&Vkid=67861702). En brasklapp läggs in redan här då vi kommer behöva minst ett bord till, utöver vad V & N erbjuder. Så har någon ett gamalt bord där hemma så hojta till!

Som det i nuläget ser ut så kan alla denna härliga höstkväll, Gurra Larsson har förstås redan tränat arslet av sig i 4 månader och har 2 månader kvar till seripremiär. Ändock kommer G Larsson, enligt källor, att vara nykter denna kväll då han har "träningsmatch" fredag och söndag. P Lundberg ska tydligen ha ifrågasatt detta beteende och även ställt sig frågande till varför G Larsson, som är andretränare i Katrineholm Bandy, inte lyckas få söndagen ledig!? Så att även Larsson kan njuta av en O.P.

- Borde inte G Larsson ha möjlighet att ge allt på fredagens match för att sedan lämna över ansvaret till huvudtränare Lars Lindgren, på söndagen?

Många frågor har ställts kring huruvida G Larsson egentligen är tränare eller spelare, svar lär fås då säsongen drar igång efter ca 6 månaders stenhård träning med jämfotahopp på den södra stenläktaren. Summa sumarum hoppas vi alla att G Larsson kommer vara så mycket samordnare som det tänkas kan trots sitt nyktra tillstånd.

Det är alltså kräftskiva den 3:e Sep och undertecknad skulle bli väldigt glad om alla kunde ge besked innan helgens slut hur vida de kan komma eller inte. Det är ju nämligen en hel del att fixa med innan man ska ha en kräftskiva. Det kommer även att vara bra å veta vilka som kommer då ansvarsområden ska fördelas, vad gäller mat, dryck, efterrätt, chips, underhållning, musik, spel, ballongdans osv!

Väl mött

//Göte

9 kommentarer:

K sa...

kan tyvärr ej...vilken annan jävla helg som helst funkar...kiss

carla sa...

Väl levererat Göte!

Spik på mig!

Pete sa...

Spik!

Luke sa...

Givet!

Elen sa...

Är så ledsen att jag inte kan delta. Men är nere i Skåne den helgen. Kramar

Globen sa...

Är man välkommen eller?

Anonym sa...

Självklart!!!

gotHb sa...

Globen!!!

Givetvis är du välkommen! Vore otroligt kul!

Anonym sa...

fredag?